Reünie 2017


Jaarlijks organiseren we tijdens de herfst een reünie voor de deelnemers van de voorbije Classic of Junior. Dit jaar vormt hierop geen uitzondering. Deze keer evenwel geen groots evenement in de DkS, maar een kleinschalig gebeuren in en rond de burelen van La Trao voor ex-deelnemers, crew & coaches van de Classic 2017 en voor collega’s.

Op vrijdag 27 oktober plaatsen we de ex-deelnemers centraal en willen we hen de kans geven om aan familie en vrienden een indruk te geven wat het betekent om deel te nemen aan La Trao Classic. Een collectie foto’s en filmopnames kunnen de verhalen illustreren. Op uitnodiging vrij in en uit tussen 18u en 20u.

#Classic #2017

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags

Hoogstraat 98 - bus 10
8800 Roeselare

0032 51 75.53.04
info@latrao.be

La Trao is de ondersteuningsmodule
van  vzw Onze Kinderen
www.vzw-ok.be

Pp

draft