Und für unsere Deutschen Freunde ...


'Ein prosit !', lijkt hier wel op zijn plaats. Voortaan komen immers ook onze Duitstalige vrienden aan hun trekken op onze site met enkele exclusieve pagina's in de wondere taal van Goethe.

Van bij het begin was het de bedoeling om onze site toegankelijk te maken voor contacten in het buitenland. Zeker bij prospecties is het handig om mensen voor meer tekst en uitleg te kunnen verwijzen naar onze site.

Na de aangepaste pagina's in het Frans en het Engels, zijn nu ook de Duitstalige pagina's voorhanden. Wederom met dank aan Nicole, onze administratief directeur, voor het kundig vertaalwerk. Hier en daar hebben we ter elfder ure ook nog snel enkele extra pagina's omgezet met behulp van Google Translate. Het zal voor iedereen wellicht snel duidelijk zijn welke ...

#website #vriendenvanLaTrao

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags

Hoogstraat 98 - bus 10
8800 Roeselare

0032 51 75.53.04
info@latrao.be

La Trao is de ondersteuningsmodule
van  vzw Onze Kinderen
www.vzw-ok.be

Pp

draft