Olé


Mochten sommigen onder jullie denken dat hier enkel wordt gewandeld : fout ! Naast de Camino del Norte als rode draad krijgen de deelnemers op gezette tijden ook andere opdrachten tussen de kiezen ...

Toegegeven, ons bezoekje - bij toeval - aan Pépé, omzeggens levenslang conservator van de stierenvechtersarena in Santona , bracht ons heel even in verleiding. Maar neen, onze duo's binnen een omheining samen met een gehoornde en snuivende viervoeter is er écht wel een ietsje over. Anderzijds zou dit feeëriek en authentiek decor ongetwijfeld historische foto's hebben opgeleverd ...

Gelukkig zijn er voor de duo's andere -zeg maar meer dagdagelijkse- 'stieren te temmen'. Soms de zware rugzak en de kilometers, soms het zoeken van het logementadres of het juiste openbaar vervoer, dan weer de drempel om de (veelal ééntalige) Spanjaarden aan te spreken, het bestellen in winkels of etablissementen, enz. Daar bovenop presenteren we nog een aantal extra uitdagingen : zelf te structureren opdrachten in stadstunnels & jachthavens, oefeningen voor het afstemmen van communicatiestijlen, voeten al dan niet in het zand op Spaanse stranden, creatief met verf & camera, enz.

Het slagen in de opdracht op zich is nooit het doel. Het samen bezig zijn als duo rond de vooropgestelde doelstellingen des te meer. En telkens dàt lukt, zitten coach en crew schouder aan schouder in de arena en uiten vol bewondering een welgemeende 'OLE'. En daarvoor hoeft er niets of niemand het loodje te leggen ..

#Classic #2019

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags