top of page

Sua atenção !


La Trao Xtra, onze time-out formule op een quinta in Portugal, kende een heel rustig jaar. Iets te rustig, eigenlijk. En dat is niet onopgemerkt gebleven. Achter de schermen wordt daarom volop getimmerd aan het bijspijkeren van de formule ...

Samen met het gastgezin hebben ruim de tijd genomen om één en ander op een rijtje te zetten : wat is er elementair aan de Xtra-formule en willen we dus zeker behouden, wat komt anderzijds voor aanpassing in aanmerking ? Of misschien kunnen we één of meerdere paralleltrajecten aanbieden, elk met een licht verschillende focus ? En wat heeft dit dan voor implicaties ?

We zijn er nog niet helemaal uit; Maar begin volgend jaar komen we op de proppen met de resultaten van al dat denkwerk. Hou de volgende nieuwsbrief dus maar in de gaten !

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page