top of page

En het is ... een website


Welkom op de spiksplinternieuwe site van La Trao ! En we zullen het maar zelf zeggen : onze 'beste site ever'. Wat overigens niet zo verwonderlijk is, gezien het meteen ook onze 'eerste site ever' is. Hoe dan ook, we presenteren onze site met enige trots. Want als het klopt dat tegenwoordig iets pas echt bestaat wanneer het ook op internet te vinden is, dan is dit bij deze de (digitale) geboorte van La Trao. Een beetje een mijlpaal, toch ? Prosit, dus !

Sedert de allereerste editie in 2009 en dit eigenste moment is er heel wat veranderd.

Wat in oorsprong was bedoeld als een éénmalig project n.a.v. de jubilea van twee van onze dagcentra, is ondertussen uitgegroeid tot een volwaardige cluster binnen onze organisatie. Wat aanvankelijk werd georganiseerd in de marges van het echte werk, heeft nu een eigen stek met eigen werkingsmiddelen en een vaste omkadering. Waar er initieel enkel sprake was van een tweejaarlijkse ‘Classic’ voor eigen cliënten, is er op vandaag een gedifferentieerd aanbod met een ‘Junior’ versie en K.E.T.’s en dit zowel voor eigen cliënten als voor cliënten van buitenaf.

En het verhaal is zeker niet ten einde. Momenteel werken we twee nieuwe formules uit: ‘La Trao Xtra’ en ‘la Trao Business’. Meer hierover op deze site.

Voilà, bij deze veel leesplezier. Bedoeling is dat onze site een dynamisch iets wordt. Via regelmatige aanpassingen en vooral bloginfo willen we iedereen die dat wenst een vinger aan de pols bij La Trao aanbieden.

Heb je kanttekeningen bij onze site ? Tips ? Wil je op de hoogte blijven van wat er bij La Trao gebeurt ? Laat dan iets van je horen via de box rechtsonder in de feeder of via het contactformulier en wij zorgen ervoor dat je geen enkele update mist.

Korte geschiedenis van La Trao :

2009 : 1e editie La Trao Classic (Tsjechië) 2011 : 2e editie La Trao Classic (Portugal) 2013 : 1e editie La Trao Junior (Ardennen) 2014 : opstart K.E.T.’s 2015 : 3e editie La Trao Classic (Roemenië) 2016 : 2e editie La Trao Junior (Nederland), opstart K.E.T.'s 2017 : 4e editie La Trao Classic (Portugal)

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page