La Trao goes ...


Het ontwikkelen van nieuwe formules betekent natuurlijk geenszins dat we ons huidig aanbod zouden verwaarlozen. Wel integendeel zelfs. Vanaf volgend jaar programmeren we jaarlijks zowel een La Trao Classic (paasvakantie) als een La Trao Junior (herfstvakantie), dit naast de korte ervaringstrajecten (KET’s) die het hele jaar kunnen worden aangevraagd. Dat betekent dus ook heel wat prospectie werk.

Eind deze maand vertrekken we daarom voor enkele dagen naar het buitenland om een nieuwe locatie in kaart te brengen. De bestemming ? Tsja, daar kunnen we natuurlijk niets over kwijt, of wat had je gedacht. Of zou de foto hiernaast dan toch iets verraden ? Hm.

#Classic #2018

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags

Hoogstraat 98 - bus 10
8800 Roeselare

0032 51 75.53.04
info@latrao.be

La Trao is de ondersteuningsmodule
van  vzw Onze Kinderen
www.vzw-ok.be

Pp

draft