top of page

La Trao went ...


Wherever I lay my hat, that’s my home. Vorige week slingerde de Trao hoed opnieuw ergens rond in Europa, tijdens de prospectie voor de Classic 2018. Vijf dagen van intensief rondtoeren, foto’s nemen, contacten leggen, mensen en diensten bevragen, dingen uitzoeken, zaken uitproberen, notities nemen, enz. En daarna terug naar huis om nu alles in elkaar te puzzelen.

Het mag gezegd worden : de nieuwe bestemming oogt veelbelovend ! En daarmee is meteen ook alles gezegd wat gezegd kan worden. Naar goeie Trao-traditie delen we de locatie immers vooraf niet mee. Het is aan de deelnemers om deze te ontdekken tijdens de tweede week van de paasvakantie. Noteer alvast dit : het ziet evenwel naar uit dat het een erg uitdagende editie wordt …

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page