top of page

Info avond Classic 2018


Horen we daar warempel de paasklokken al in de verte ? Toegegeven, dat zou wat vroeg zijn. Bij Unibet staat de 'ho ho ho' slogan van een dikbuikige grijsaard in rood wollig maatpak momenteel nog 1/1 genoteerd. En toch. Komen de info avonden van La Trao Classic eraan, dan lijkt de eerstvolgende paasvakantie plots al dichtbij ...

Dinsdag 05/12 vindt om 19u30 in zaal de Jungle (Binnenhof 2, tweede verd.) de eerste infoavond plaats voor potentiële deelnemers aan La Trao Classic 2018 (tweede week paasvakantie). Omdat er slechts vier duo's kunnen deelnemen, waaronder één duo uit een andere voorziening, wordt het wellicht een kwestie van er snel bij te zijn.

Een tweede infomoment is gepland op donderdag 25/01.

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page