top of page

Heis de zeilen !


Het voorbije jaar 2017 was ongemeen boeiend. Met een Classic in Portugal tijdens het voorjaar, tal van KET's, teambuildingprogramma's voor teams uit onze vzw, stuurgroepvergaderingen voor de Business en de ontwikkeling van het Xtra programma (binnenkort hierover meer op deze site) was de agenda en het orderboekje goed gevuld.

En toch kondigt 2018 zich zo mogelijk nog spannender aan. Straks gaan we voor een Classic in het voorjaar èn een Junior in het najaar, willen we onze eerste stappen zetten met het Business programma, kijken we uit naar nieuwe KET's zowel binnen als buiten onze vzw en hopen we stilletjes op een eerste editie van de Xtra.

'Land ahoy, captain !' En ondertussen voor iedereen de beste wensen !

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page