top of page

De (niet zo) nieuwe kleren van de keizer


La Trao richt richt zich tot alle mogelijke deelnemers : van regelmatige klanten bij AS Adventure of Décatlon tot zij die zich geen extra kosten kunnen veroorloven. En toch willen we graag dat iedereen met degelijk materiaal op pad kan.

Daarom doen we bij deze een oproep aan allen die niet (langer) gebruikt hikingmateriaal in de kast liggen heeft, met name wandelschoenen & regenvaste wandel-of fietskledij (jassen en broeken) in alle maten en gewichten.

In plaats van alles in een zak in de kledingcontainer te droppen met onzekere bestemming, garanderen we jullie kledij een tweede leven door het in bruikleen te geven aan onze deelnemers van een Classic, Junior of KET.

Het materiaal mag ten allen tijde binnengebracht worden op La Trao (geef ons een seintje vooraf), of wij komen het met plezier ophalen bij u thuis.

Bedankt, alvast in naam van onze deelnemers.


Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page