top of page

Trossen los !


Daar is de paasvakantie, dus daar is ook La Trao Classic opnieuw. Voor de vijfde keer richten we ons steven naar het buitenland. De editie 2018 houdt meteen ook enkele nieuwigheden in petto ...

Omdat we La Trao Classic voortaan jaarlijks aanbieden, gaan we met een beperktere groep op pad : vier duo’s, drie crewleden en twee coaches. De duo’s zijn cliënten van onze eigen vzw, van ’t Hope in Roeselare en van De Korf in Kortrijk.

Morgenvroeg vertrekt de voorwacht voor dag en dauw, het deelnemersveld volgt vanaf vrijdagnamiddag in verspreide slagorde. Voortaan dus geen gezamenlijk vertrek of terugkeer meer, duo’s zullen elkaar dus amper tot niet meer ontmoeten. Zo willen we nog meer focussen op de persoonlijk traject van elk duo afzonderlijk.

Er volgt een dagelijkse update vanop locatie vanaf nu donderdag en dit tot op het eind van de Classic op zaterdag14/04. Wil je weten waar La Trao Classic dit jaar neerstrijkt ? Stay tuned ….

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page