top of page

Vlekkeloze start


Allez, 't is te zeggen ... Iedereen is op de plaats waar hij/zij hoort te zijn, maar dan wel in de reinste Trao traditie. Dat betekent met de nodige onvoorziene wendingen en bijhorende adrenaline.

Het eerste duo moest op weg naar de luchthaven in Brussel Noord veranderen van trein omwille van signalisatieproblemen. Daardoor waren ze later op de afspraak in de luchthaven. Waar het vliegtuig dan weer een uur vertraging bleek te hebben. Eenmaal ter bestemming bleek de aansluitende bus overboekt ... maar gelukkig mochten ze toch nog mee. En liggen ze nu, op dit eigenste moment, een beetje overweldigd door de spanning en de ervaring, gelukzalig te slapen bij een lokale deerne.

Het tweede duo kende een vlekkeloze start, maar het venijn zat hem in de staart. Na een voorspoedige transfer bleek er later op de avond geen plaats in de herberg. Tenminste niet zolang er geen cash op tafel kwam, ondanks een Visa-garantie. Wat niet makkelijk is als je niet over eigen geld beschikt. Ook dat werd opgelost.

Voor de rest alles goed. En morgen komen de volgende twee duo's. We kijken er naar uit en geven dan meteen ook bericht over de locatie.

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page