top of page

Kerstmis in Ierland


Of toch minstens de kerstverlichting ... En dat niet alleen op een moment waarop men het allerminst verwacht, ook nog eens op een plaats waar men het absoluut niet wil : op de dashboard van de auto !

Leitrim, Ierland, zaterdag 7/4/2018, 21u30.

Na een gutsende bui (ja hoor, in Ierland durft het al eens regenen) en na en laatste coaching gesprek zijn we klaar om de afrondende 35 kilometers naar het basecamp af te leggen tot plots ... drie alarmlichtjes oplichten in de auto. Negeren is geen optie, een garage consulteren op dit moment al evenmin. Met enkele telefoontjes dan maar op zoek naar technisch advies, om daarna met het zweet in de handen en op een aarzelend tempo rond 23u opgelucht het basecamp te bereiken.

Ruim twee uur later komt een aangenaam vriendelijke, maar niet meteen technisch toegeruste interventiepersoon van Touring langs. 'Geen idee. Zal wel niets ergs zijn. Rijden maar en een garage zoeken om te laten uitlezen.'

Morgen is het zondag en staan er 296 kilometers op de agenda. Als dat maar goed gaat ...

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page