top of page

En de deelnemers ?


Allemaal goed en wel, die berichten. Maar hoe zit het nu eigenlijk met de deelnemers ? Horen zij niet centraal te staan in het verhaal ? Dat zal wel zijn ! Bij deze, een kort verslagje van vandaag. Met respect voor de privacy, uiteraard. Zoals we hadden afgesproken.

Duo 1 had het de voorbije uren niet onder de markt. Na een gevecht met de kano, het meer en zichzelf slaagden ze er uiteindelijk in om aan te monsteren op een onbewoond eiland. Daar moesten ze zelf vuur maken in de shelter, met enige creativiteit hun eigen potje koken en vervolgens slapen op een houten vloer (met luchtmatras en slaapzak, weliswaar) bij kaarslicht. Een ervaring waarvan ze 's morgens op de veilige andere oever nog stonden te bekomen. Gelukkig met veel steun van elkaar, en met een meer comfortabele overnachting op hotel in het verschiet voor vanavond.

Het tweede duo leek de hele dag door te genieten. Na een relaxe kanotocht op een kanaal hadden ze elkaar hard nodig in het daaropvolgende stadsspel. Met succes, zoals bleek tijdens het afsluitend coaching gesprek.

Duo nummer 3 haspelde een fietstocht van 25 kilometer af doorheen de glooiende groene heuvels op de grensstreek met Nood-Ierland. Met de vingers in de neus, zo leek het wel. In de namiddag en nacht wacht hen op hun beurt de beproeving van het eerste duo. Benieuwd naar hun relaas morgenvroeg.

Het vierde duo, tenslotte, begon de dag met een stadsspel in Carrick-on-Shannon, waaruit moest blijken hoe goed ze elkaar kenden en konden inschatten. De daaraan gekoppelde opdrachten werden met brio afgewerkt. In de namiddag ging het even heel erg moeilijk tijdens de fietstocht, maar net hiervoor hadden ze zich ook aangemeld voor La Trao Classic. En ze wisten zich prima te herstellen, dat mag gezegd. Chapeau.

Benieuwd naar de verhalen van morgen. Jullie ook ?

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page