top of page

Het land van 'vissers' ...


Zon, regen, stralen, vloeken, droog, nat, twijfelen en arriveren, koud en warm,… het zijn allemaal ingrediënten van de Classic 2018. Zowel duo’s, coaches als crew krijgen elk op hun manier grillen, genot en uitdagingen op het menu. De smaak is zoet, soms zuur, soms vernieuwend en af en toe is er ook wel eens twijfel of er wel ‘gegeten’ kan worden. Om maar te zeggen, de Classic is niet zomaar een amusementsreisje.

De hulplijn ‘crew’ wordt af en toe getoetst als oplossing voor problemen die duo’s onderweg ervaren. Ze stellen echter vast dat ‘de vis niet bijt’ en worden vriendelijk maar kordaat verzocht om door te bijten en zelf naar (nieuwe) oplossingen en krachten te zoeken. Tot ieders blijdschap werpt dit ook zijn vruchten af. Op zware bewolking volgt zonneschijn, vermoeidheid en ontgoocheling brengen steeds weer nieuwe energie en goesting.

Ierland is natuurlijk het land van beken, rivieren en meren. Natuurlijk zal er dus nog gehengeld worden. Maar voor iedereen geldt : na iedere heuvel wacht opnieuw een prachtig en verrassend panorama !

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page