top of page

Regenbogen


'We gaan niet meer terug !'. Dat kan tellen als opener. Voor ons staat een duo, gepakt en gezakt aan de deur van hun logement. Perfect op tijd, zoals afgesproken. Met een glimlach van oor tot oor.

'Hoezo?' vragen we, niet helemaal zeker of we het wel juist hebben begrepen. 'Het is hier prachtig en de mensen zijn er supervriendelijk. Gisteren sprak een vrouw me zomaar aan en vroeg waar ik mijn jas had gekocht. Toen ik zei dat ik uit België kwam, feliciteerde ze me met mijn uitspraak van het Engels. Een prachtig moment', glundert ze. Haar partner staat naast haar en geniet duidelijk evenzeer.

Een half uur later helpen ze elkaar, nog steeds glimlachend, om hun poncho aan te trekken. Want hun tweedaagse wandeltocht start in een schitterend decor, maar met een regensluier. En weg zijn ze. Glimlachend. Zagen we daar een regenboog ?

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page