top of page

En de deelnemers ? (part 2)


Liften, wandelen, openbaar vervoer en kano varen. Ziedaar het menu van vandaag. Intussen allemaal netjes verorberd, al zal het verteringsproces bij de enen net iets langer duren dan bij de anderen ...

Vader en zoon overbrugden vandaag al liftend een afstand van ruim vijftig kilometer. Al gebeurde dit niet zonder moeite. Bereidwillige chauffeurs bleken telkens slechts korte stukken van het traject te kunnen invullen, zodat ze zelf nog heel wat kilometers tussenin te voeten moesten afleggen. Om vier uur deze namiddag bereikten ze hun bestemming in Sligo. Duidelijk getekend door de inspanning, maar terecht glimmend van trots.

De 'glimlachende wandelaars' (zie artikel 'regenbogen') kwamen kort voor zeven uur vanavond aan bij hun b&b, van waaruit ze eindelijk konden genieten van het prachtige panorama (zie foto boven). Ook hier ging dit niet zonder moeite, want na 14 kilometers begonnen hun rugzakken echt wel zwaar door te wegen.

Het derde duo kende op hun beurt een memorabele, zij het nogal koude nacht op het eilandje. Eenmaal terug op de vaste oever konden ze wat ventileren, vooraleer met openbaar vervoer richting Manorhamilton te trekken, waar hen een comfortabel b&b bed wacht.

Het vierde duo, tenslotte, combineerde arbeid op het water (kayak) met arbeid in de tuin (tuinieren). Het een leek al wat uitdagender dan het ander. Vanavond kunnen ze kiezen uit zestig bedden, want het gehele complex staat ter hunner beschikking. Hopelijk hebben ze geen last van keuzestress ...

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page