top of page

A day in the life of a coach…


Het moge ondertussen wel al duidelijk zijn hoe de agenda van crew en deelnemers er uitziet tijdens een La Trao Classic. Rest de vraag : wat doen die coaches om hun dag door te komen ? Tenslotte hoeven ze enkel tijdens de (voor)avond twee gesprekken te doen. Een luizenleventje, toch ? Onderstaand een uittreksel uit ons dagboek van vandaag dinsdag 10/04 ...

8u00-09u00 :

Opstaan in basecamp na een te korte nacht omdat het schema gisteren wat uitgelopen was. Ontbijt.

9u00-11u00 :

Skype-intervisie in pijama (men ziet toch enkel ons hoofd op het scherm ...) met collega-coaches in België.

11u00-14u30 : Afhankelijk van het programma hebben we na de intervisie wat tijd om ons mentaal voor te bereiden op een dagje autorijden en de coaching gesprekken. De ene gaat joggen, terwijl de andere in de zetel gaat liggen en ontspant met een goed boek.

14u30-16u30 :

Het autorijden kan beginnen. Omdat er slechts één auto is, dient iedereen in te tekenen voor de full ride (coaching bezoeken en praktische invullingen van de crew). Daarom werd er ons meegedeeld om voor voldoende afleiding te zorgen tijdens de vaak lange ritten. Helaas, het karakter van de country roads in Ierland maakt dit tot een ware uitdaging (of ligt het aan de crew/chauffeurs ?) Ook pogingen tot slapen, met extra kussens en dekens, zijn tot mislukken gedoemd.

16u30-20u30 :

Na veel heen-en-weer gerij komen we bij verschillende logies voor de coaching gesprekken. La Trao blijkt opnieuw zijn werk te doen en daagt de duo's uit in hun doelstellingen. Sommige duo's zijn zelf keihard aan de slag, bij andere duo's wordt je als coach dan weer flink uitgedaagd.

20u30-21u15 :

Terugrit naar basecamp.

21u15-... :

Koken, eten, opruimen, debriefing en briefing voor de volgende dag. En slapen, natuurlijk. Zij het weeral veel te kort.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page