top of page

En de deelnemers ? (part 3)


Dinsdagavond. Zowat halfweg en La Trao Classic 2018 begint nu echt op volle toeren te draaien. De aanvankelijke onwennigheid is verdwenen en duo's raken vertrouwd met het concept van het programma en met het gastland. Tegelijk zien we ook hoe hier en daar dat bepaalde patronen, zoals meegebracht van thuis, onder druk komen te staan. La Trao doet zijn werk ...

Het eerst duo had het knap lastig vandaag tijdens en na het fietsen. De fysieke en mentale inspanningen van de voorbije dagen beginnen hun tol te eisen. Morgen geven we ze wat extra ondersteuning middels een bijkomend coaching gesprek, vooraleer ze hun wandel tweedaagse aanvatten.

Duo nummer twee blijft op zijn/haar roze wolk. Dit keer zonder rugzakken wandelden ze aan een beduidend hoger tempo naar het eindpunt van hun tweedaagse. Enkele kleurrijke anekdotes maken hun ervaring des te intenser.

Het derde duo gaat verder op zoek naar hun grenzen. De combinatie van fietsen en wandelen werd opnieuw in easy-mode afgehaspeld. Morgen testen ze zichzelf 'fully packed' tijdens de tweede dag van hun wandel tweedaagse.

Na een paar moeilijke momenten eerder deze week, kende duo vier vandaag een prima dag. Ook al sprongen ze wel heel creatief om met hun wandelopdracht, ze trokken er elkaar samen doorheen. Met enkele filmpjes van onderweg als treffende illustraties.

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page