top of page

Coaches online


Een mens moet mee met zijn tijd, niet ? Met de aanpassing van het concept aan vier duo's gaan voortaan niet vier of drie, maar slechts twee coaches mee. En dan dreigen overlegmomenten vrij schraal te worden, want de crew focust zich volledig op het programma en participeert niet aan de inhoud van de coachings. Een oplossing werd gezocht ... en gevonden.

Net als bij de teamwerking in het dagelijks begeleidingswerk is overleg voor coaches tijdens een Classic of Junior van groot belang. Het verbreedt het perspectief en brengt ook de eigen positie in beeld. Wanneer dat team slechts bestaat uit twee personen, dan zijn de mogelijkheden hier wel heel beperkt.

Daarom experimenteren we dit jaar voor het eerst met een ploeg van extra coaches (Annelies D, Annelies V, Kathy, Nel en Marc) die vanuit België in een beurtrol online assistentie bieden. Zo is er dagelijks in de voormiddag een teamvergadering in de volle betekenis van het woord. En wat blijkt ? Dat werkt !

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page