top of page

En de deelnemers ? (part 4)


We schrijven vandaag woensdag. Het tweede deel van de Classic is nu echt wel aangebroken. Sommige duo's kunnen de eindmeet zelfs al een beetje zien opdoemen aan den einder. Edoch, hier en daar moesten eerst nog wat noten worden gekraakt.

Bij het eerste duo stond vandaag zowat in het teken van herstel. Met een extra coaching gesprek achter de kiezen vertrokken ze voor het eerste deel van hun wandel tweedaagse. 's Avonds troffen we hen samen glunderend aan op hun eindbestemming. Terecht trots op zichzelf en op de ander.

Bij duo twee begint de vermoeidheid zich een beetje laten gevoelen. De liftopdracht was dan wel niet zozeer fysiek vermoeiend, maar daagde wel uit om loslaten. Wat bij de één iets makkelijker gaat dan bij de ander.

Het derde duo zocht en vond uitdaging in de tweede etappe van hun wandel tweedaagse. Cola drinken maakte hun tocht minder zwaar, al was dat vrij letterlijk te nemen. Met een voldaan gevoel mochten ze hun al te zware rugzakken afgooien.

Net zoals hun volledige traject kende de dag van duo vier opnieuw ups en downs. Compromissen blijken immers niet altijd in het midden te liggen. Hun engagement en creativiteit hield ze evenwel op koers en bracht ze ook ter bestemming.

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page