Hartverwarmend


Ierland en gastvrijheid, twee handen op een buik. Dat vinden wij niet alleen, ook de deelnemers brengen zowat dagelijks anekdotes aan die deze these staven. Maar iemand die zijn huis vrij ter beschikking stelt terwijl men zelf uit werken is, overtreft toch alles.

In Dromahair wonen Tamara & Matt, beiden wereldburgers, en hun twee kinderen. Via Airbnb bieden ze een gastenkamer aan. Het feit dat ze tijdens de dag zelf niet thuis zijn, vormt geen beletsel : de sleutel ligt vindbaar voor de incheckende gasten. Van een niet alledaags vertrouwen in de medemens gesproken ...

#Classic #2018

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags

Hoogstraat 98 - bus 10
8800 Roeselare

0032 51 75.53.04
info@latrao.be

La Trao is de ondersteuningsmodule
van  vzw Onze Kinderen
www.vzw-ok.be

Pp

draft