top of page

En de deelnemers ? (part 5)


We naderen in sneltreinvaart het einde van de Classic 2018. Vanavond zwaaiden we reeds twee duo's uit richting Dublin. Zij nemen morgen resp. in de voormiddag en in de namiddag het vliegtuig richting België. De twee resterende duo's hebben in de voormiddag nog een opdracht vooraleer in de namiddag naar Dublin af te zakken, om dan zaterdag-voormiddag in Brussel te landen.

Voor het eerste duo komt het einde niks te vroeg. Vandaag laadden ze zich nog één keer op voor de afsluitende wandeling, en deze brachten ze ook tot een goed eind. Als sluitstuk dienden ze de bus te nemen naar Dublin en hun logement daar te zoeken. Morgen (heel erg vroeg) trekken ze op eigen houtje naar de luchthaven voor de terugvlucht.

Duo twee mocht vandaag een fietstocht richting Sligo maken, waar ze heel erg van hebben genoten. Morgen sluiten ze hun Classic af met een opdracht in de stad, waarna ze de bus naar Dublin nemen. Nu is reeds duidelijk dag ze deze week krachten in zichzelf en de ander (her)ontdekten. Een mooi pakket om straks mee te nemen naar huis.

Het derde duo verlegde nog eenmaal hun grenzen door liftend naar Dublin te trekken. Ondertussen zijn ze al druk bezig met de transfer en gewapend met een sterk actieplan gaan ze richting thuisfront.

Het vierde duo, tenslotte, liftte zich een weg naar Dromahair, waar ze zichzelf trakteerden op een uitgebreid, maar verdiend etentje op restaurant. Morgen maken ze nog een korte fietstocht, om daarna eveneens koers te zetten naar Dublin voor de terugvlucht van zaterdagvoormiddag.

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page