top of page

Home sweet home !


Iedereen is opnieuw thuis. Zaterdag landden de laatste twee duo's en coaches in de vroege ochtend op Zaventem en spoorden door naar de heimat. De laatste twee crewleden arriveerde kort na de middag met de camionette terug in Roeselare.

Opruimen, archiveren, nabespreken en evalueren. Dat ligt in het verschiet in de nasleep van de Classic 2018. Maar één iets kunnen we nu al met zekerheid stellen : het was een sterke editie ! En dan hebben we het niet meteen over het programma, maar wel over de deelnemende duo's. Deelnemers hebben allen de mogelijkheid ten volle aangegrepen om te werken aan hun doelstellingen. En daarbij hebben ze zich ook nog eens strikt gehouden aan de randvoorwaarden van La Trao Classic. Chapeau !

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page