top of page

NIEUW : La Trao Xtra


Bij het lanceren van de website vorig jaar kondigden we het reeds aan : we maken werk van de uitbouw van een nieuwe formule in ons aanbod. Bij deze gooien we het voor het voetlicht : 'La Trao Xtr', een time-out project in Portugal. Let wel, niet voor watjes ...

La Trao Xtra is een time-out aanbod in Portugal voor jongeren en jong-volwassenen vanaf 16 jaar. Bedoeling is dat men gedurende 4 tot 6 weken meewerkt op een quinta in Portugal, en dit in uiterst eenvoudige omstandigheden. Coaching en ondersteuning gebeurt online via Skype.

Aanvankelijk is het aanbod enkel naar cliënten uit onze vzw. Na enkele try-outs wordt het aanbod later ook opengesteld naar cliënten van andere diensten.

Meer info lees je hier.

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page