top of page

Externen welkom !


La Trao gaat resoluut tegen de stroom in ! Waar anderen hun deuren (en vooral hun grenzen) willen dicht trekken en zo mogelijk verzegelen , gooien wij onze deuren juist wagenwijd open : vanaf september zijn al onze formules vrij toegankelijk. Voor cliënten van overal, dus !

Met andere woorden, deelnemers aan La Trao Classic, Junior, Xtra of de Korte Ervaringstrajecten hoeven niet langer cliënt te zijn van onze vzw. Ook cliënten van andere organisaties (voorzieningen BJZ, CLB's, CAW, enz.) kunnen voortaan intekenen op onze formules. Enig voorwaarde is dat er sprake is van een hulpverleningsproces.

Op donderdag 20 september plannen we van 13u30 tot 15u00 een informatieve Open Deur voor externe organisaties waarop één en ander wordt toegelicht. Een mail werd reeds rond gestuurd, een officiële uitnodiging volgt eind augustus.

Het spreekt voor zich dat ook hulpverleners die geen persoonlijke uitnodiging in de bus krijgen, natuurlijk van harte welkom zijn. Wel graag een seintje vooraf.

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page