top of page

Info avond La Trao Junior 2018


Voor het eerst organiseert La Trao zowel een Classic als een Junior binnen hetzelfde kalenderjaar. Na de Classic in Ierland in het voorjaar nemen we langzamerhand de aanloop naar de Junior, 'straks' gepland voor de herfstvakantie.

Wie spreekt er nu over de herfstvakantie terwijl de grote vakantie nog moet beginnen ? Wij, dus. De grote vakantie is immers niet de beste periode om dingen te regelen. Daarom organiseerden we op 26 juni alvast een eerste infoavond voor kandidaat gezinnen. Na de grote vakantie is er op 17/09 een tweede infomoment. Externe cliënten kunnen zich opgeven na de Open Deur voor externe diensten op 20/09 (zie artikel Externen welkom !)

Benieuwd wie dit jaar zijn wagonnetje aan de Trao locomotief koppelt ...

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page