top of page

La Trao Business has a lift off !


En het houdt niet op ! Na de première van La Trao Xtra is nu ook voor La Trao Business de kop eraf . Tijdens de eerste week van oktober mochten we ons eerste businessklanten kennis laten maken met het La Trao concept.

De principes vanuit La Trao hulpverleningsformules blijven ook hier overeind : vrijwillig engagement, soberheid in de aard van de opdrachten en de randvoorwaarden, het verbindend niet-weten wat betreft bestemming en inhoud van het programma, en exclusief maatwerk met focus op de doelstellingen. Voorts werd het een compromis : half binnen- en half buitenland. Gedurende drie dagen waren de drie collega's dus op pad langs beide zijden van 'de screve'. Het programma voorzag in opdrachten aansluitend op de vooropgestelde doelstellingen en elke avond een coaching gesprek.

Met de feedback van deze eerste try-out gaan we verder aan de slag om ons aanbod naar de bedrijfswereld nog verder te verfijnen.


Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page