top of page

La Trao Xtra has a lift off !


Dinsdag 2 oktober kende onze meest recente formule, La Trao Xtra, zijn première. Die dag vertrok onze eerste (interne) deelneemster, weliswaar grondig toegeleid, op eigen houtje naar Portugal. Tonnen respect voor de durf en ondernemingszin van onze kandidate !

Het is tenslotte niet niks : op 17 jaar eigenhandig het vliegtuig nemen, vervolgens met het openbaar vervoer een flink stuk van het land doorkruisen, om tenslotte aan te monsteren op een quinta ergens in het midden van Portugal. Volledig afgelegen en ruim 2.000 kilometer verwijderd van vrienden en familie. Il faut le faire !

Bedoeling is dat onze kandidate tijdens de komende zeven weken de tijd neemt om één en ander op een rijtje te zetten. Dit kan ze doen door terug te schakelen op een andere dagstructuur en tijdsinvulling : wonen in een caravan, helpen op de boerderij en dit alles met een minimum aan comfort. Voorwaar een uitdaging !

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page