top of page

Vrienden van buiten


Op donderdag 20 september mochten we een tiental externe diensten uit de provincie verwelkomen in de lokalen van La Trao. Zo konden we met plezier vaststellen dat de interesse voor ons aanbod niet stopt bij de deur van onze organisatie.

Bij de hervormingen van 2014, waarin La Trao een structurele plaats kreeg binnen onze organisatie, was het de intentie om niet enkel een aanbod te formuleren voor onze eigen cliënten, maar bij uitbreiding ook voor een breder publiek. Essentieel hierin is dat externe kandidaten kunnen deelnemen aan elk van onze formules, op voorwaarde dat er sprake is van een hulpverleningsproces.

Voor de op stapel staande La Trao Junior komende herfstvakantie is het wat vroeg dag, maar we kijken nu al uit naar een boeiende en aangename samenwerking met de betreffende diensten in de toekomst.

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page