top of page

Info La Trao Classic 2019


De vuurpijlen van Oudejaar zijn nog niet eens aan het zwerk verschenen en we richten onze blik reeds op Pasen volgend jaar. Pardon ? Gezond realisme ? Overdreven enthousiasme ? Workaholisme ? Jullie mogen het invullen. Maar weet alvast het volgende ...

De zesde editie van La Trao Classic vindt plaats tijdens de tweede week van de paasvakantie, meer bepaald van 12-13/04 tot 19-20/04/2019. Er is opnieuw plaats voor 4 duo's, hetzij adolescenten (+14 jaar) met een zelfgekozen contextfiguur, hetzij twee contextfiguren (koppels). We reserveren twee plaatsen voor duo's uit onze eigen organisatie. Daarnaast is er plaats voor twee duo's die in begeleiding zijn bij een externe eerste- of tweedelijns hulpverleningsorganisatie.

We organiseren twee informatie avonden, waarop kandidaat deelnemers (en verwijzers) van harte zijn uitgenodigd: donderdag 17 januari en dinsdag 12 februari, telkens om 19u in zaal de Jungle (Binnenhof 2, Hoogstraat 98, Rumbeke, 2de verdieping).

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page