top of page

Zuster Anna, ziet u al iets ... ?


Ja, hoor. Het is weer zover. Het voorbije jaar tweeduizend achttien mag bijna worden dichtgevouwen en gearchiveerd. Bijgevolg kijken we alvast uit naar wat 2019 ons (mogelijks) brengen zal.

Wat de interne samenwerking betreft, ontvangen we straks - intussen traditiegetrouw tijdens de maand januari - alle teams uit onze vzw voor boterhammen op La Trao, waarin we even stilstaan bij de inhoud van ons aanbod en onze samenwerking. Halfweg volgende maand starten we met de nieuwe coachingspoules hulpverlening, als begin van een verhaal voor de komende twee jaar. Voorts verwelkomen we binnen ons team Mieke als nieuwe (halftijdse) Trao-medewerker en tegelijk ook onze nieuwe buren, met name een deelteam van 1 Gezin 1 Plan.

Naar buiten toe nodigden we in 2018 voor het eerst de Vrienden van La Trao (mensen die La Trao een warm hart toedragen) en ook de Partners van La Trao (externe diensten, verwijzers) bij ons uit. Initiatieven die we respectievelijk op 30/04 en 24/05 maar wat graag willen herhalen (uitnodigingen volgen). Maar op 23/01 zijn eerst alle deelnemers van La Trao Classic en Junior met familie en vrienden welkom voor een kleine reünie.

Naar goeie gewoonte is de volgende La Trao Classic gepland voor de tweede week van de paasvakantie, met voorafgaande info avonden op 17/01 en 12/02/2019 (voor meer info : klik hier). La Trao Junior krijgt een nieuwe plaats op de kalender, meer bepaald tijdens de eerste (mid)week van de grote vakantie (01 tot 05/07/2019). Bijhorende info avonden zijn gepland op 30/4 en 29/5 (uitnodiging volgt).

En voor de rest ?

Hopelijk veel K.E.T.'s en een aantal Business programma's. En, wie weet .. misschien wel een gloednieuwe formule in de loop van 2019 ... iets modulair ... iets mobiel ... ? (later meer)

Zuster Anna, ziet u al iets? Jazeker. Véél, zelfs.

Bij deze, intussen aan jullie allen een grensverleggend 2019 gewenst !

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page