top of page

Ken ik u niet ergens van ?


Op 23 januari was de Jungle verzamelplaats voor de deelnemers aan de voorbije La Trao Classic & Junior 2018. Samen met vrienden en sympathisanten keken zij terug op hun avontuur. En omdat duo's tijdens een Classic elk hun eigen pad gaan, was het voor hen ook kennismaken met de andere duo's die tijdens die periode op stap zijn geweest.

Een Guiness (Ierland was gastland voor de Classic), een Geuteling (de Vlaamse Ardennen was gastregio voor de Junior), een fotopresentatie gemaakt door een deelnemend duo, een filmpje gemaakt door de crew, geïnteresseerde ex- en nieuwe coaches, gezellige babbels, enz. Allemaal ingrediënten die van de reünie een aangenaam moment maakten.

Volgend jaar is het plaats en moment van afspraak voor alle deelnemers, familie en sympathisanten die tijdens 2019 betrokken waren bij welke formule van La Trao dan ook (Classic, Junior, KET of Xtra). Wordt vervolgd.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page