La Trao Classic'19 komt eraan ...


De tijd dat Pasen stond voor paaseieren of paaskonijn is voorbij. Op vandaag associeert iedereen de paasvakantie met La Trao Classic. Wijzelf, dan toch. Vorig jaar zochten vier duo's hun pad doorheen de glooiende groene heuvels van Ierland. Wat wordt het straks ?

Dit jaar, exact tien jaar na de eerste editie trouwens, staat La Trao Classic genoteerd van 13 tot 20 april. Opnieuw kunnen vier duo's (twee uit onze eigen vzw en twee duo's vanuit een externe organisatie) hun geheel eigen traject afleggen op een voorlopig nog onbekende locatie. De info avonden zijn achter de rug, de toeleidingsgesprekken zijn opgestart.

Er zijn nog enkele plaatsen vrij. Wie interesse heeft (als verwijzer of als kandidaat), neemt dus best zo snel mogelijk contact op met La Trao.

#2019 #Classic

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags

Hoogstraat 98 - bus 10
8800 Roeselare

0032 51 75.53.04
info@latrao.be

La Trao is de ondersteuningsmodule
van  vzw Onze Kinderen
www.vzw-ok.be

Pp

draft