top of page

New coaches, please !


Nieuwe edities van de Trao formules dienen zich aan. Ondertussen stomen we nieuwe coaches klaar. Drijvend op enthousiasme en op punt gezet door al even betrokken trainers.

La Trao is een ondersteunende cluster binnen onze vzw. Daarom vinden we het belangrijk dat de module ook verankerd is in alle afdelingen.

Eén van de middelen die we daartoe aanwenden is het tweejaarlijks vernieuwen van onze coachingspoules. Zo wordt de poule 'debutanten' (collega's die voor het eerst instappen in het verhaal) ingewijd in de visie van La Trao, krijgen ze een vijfdaagse cursus 'Inspirerend Coachen' aangeboden en worden ze ook nog eens meegenomen in de theorie van de Machtsdriehoek.

Daarnaast is er een poule 'anciens' (zij die reeds coachingswerk deden binnen een Trao formule) en een poule 'Business' (senior-coaches voor La Trao Business), elk met hun eigen vormingspakket en uitwisseling.

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page