top of page

E Viva !


Neen, onderstaande - weliswaar goedbewaarde - dames, behoren niet tot de crew of coaches, noch tot de deelnemers. En toch zetten zij hun beste beentje voor. In dit geval om hun processiewagen klaar te hebben tegen volgende week. Want dat betekent hier nogal wat. 'Hier' betekent de grens tussen Biskaje en Cantabrië. Jawel, Noord-Spanje !!!

Vrijdagavond kwam het eerste duo aan. Zoals het hoort bij een Trao Classic : anders dan voorzien. Eerst een vlucht naar Madrid, met vertraging waardoor de aansluitende (vooraf geboekte) trein werd gemist. Dan maar een busreis van vier uur tot in Bilbao. Vertrokken om 05u20 's morgens vanuit de thuisstad, 's avonds om 22u15 aankomst in Bilbao. Welkom op La Trao Classic 2019 !

Dan was de tweede lichting een makkie : vertrokken om 10u35 vanuit de haardstede en 's avonds om 19u45 geland in Santander.

Allen zonder voorkennis, het kan niet voldoende worden benadrukt. Noch inzake timing, noch inzake bestemming. Chapeau dus, nog maar eens.

De deelnemers krijgen deze week een mix van etappes uit de Camino del Norte (pelgrimsroute naar Santiago de Compostella) voorgeschoteld, gecombineerd met andere losse opdrachten tussendoor. Telkens op maat gesneden voor het duo in kwestie. Zoals het hoort binnen ons format.

Volg hun avonturen dagelijks op deze blog.

Buen Camino !

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page