top of page

Por que ?


Als coach op La Trao Classic : lang uitslapen, veel zonnen, boeken lezen, lekker eten, rondkuieren in plaatselijke dorpjes, mooie wandelingen en .. af en toe een gesprekje met een deelnemend duo. Ja, toch ? Niet, dus.

De realiteit is even anders : zelf zoekend door de individuele heen- & terugreis, een dikke week van huis zonder vooraf veel te weten, veel rondhossen van hot naar her op de achterbank van de camionette, boodschappen doen & koken, online overleg met coaches in België en ... vooral de interne druk om het 'goed' te willen doen voor de deelnemende duo's.

Waarom ? Misschien wel hierom :

Om deelnemers dingen bij elkaar te zien ontdekken, die ze voordien nooit bij elkaar hadden opgemerkt. Om hen hierover complimenten te zien en horen geven (die glimlach, 'knap van hem/haar'). Om te zien hoe onderweg zijn ruimte maakt om los te laten en helemaal hier te zijn, waardoor wrevels van thuis tijdelijk kunnen worden geparkeerd. Om verrast te worden door een duo dat na vier dagen nieuwe energie vindt, met de bijhorende positiviteit. Om deelnemers samen te horen zingen, samen te zien lachen en van elkaar te genieten.

Om vast te stellen hoe ze het thuisfront missen en tegelijk blij zijn om hier te zijn. Om hun gretigheid naar de volgende opdracht, de volgende uitdaging.

Méér dan de moeite waard. Toch ?

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page