top of page

Wat ligt er op ons pad ?


Veel rotsen en veel water. Letterlijk, sowieso. Van kiezels tot heuvels. Van regen tot zee. Hindernissen en tegelijk bronnen van schoonheid en uitdaging. Het leven, kortom.

Als duo deelnemen aan La Trao ...wat een inzet, wat een prestatie ! Voor je ligt een groot en onbekend avontuur. Bezaaid met uitdagingen, keuzemomenten, opkomen voor wat je nodig hebt. Een avontuur dat vraagt om luisteren naar elkaar, je mening durven herzien en aanvaarden dat dingen anders lopen dan je wil en vooraf dacht. Verbinding leggen en compromissen maken.

Laat dit nu net de thema's zijn van de Rots & Water sessies die de duo's mochten beleven op de mooie Noord-Spaanse costa's. De rotsen die het water trotseren, het zand tussen de tenen. Een prachtige plaats om samen te ontdekken hoe sterk we staan. De ander uitdagen om in balans te blijven, buikgevoel oefenen, samen zich even superman of supervrouw voelen en dan ervaren hoe sterk we zijn als geloven in onszelf.

Een gebald moment van waar een Trao Classic voor staat.

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page