top of page

Het knippert aan de horizon


Het is genoeg geweest ! De vermoeidheid en de heimwee steken onmiskenbaar de kop op. En dat mag, want er is goed gewerkt geweest deze week. Het thuisfront lonkt aan den einder ...

We zijn zaterdag en de laatste opdrachten worden afgewerkt. Een beetje op karakter, want er is al aardig wat energie verbruikt de afgelopen periode. Zowel fysiek als mentaal. Tegelijk zien we stralende gezichten. Trots over wat is geweest en verlangen naar wat komen zal. Dat laatste weliswaar in gespreide slagorde en met verschillende timing. Sommigen gaan morgenavond met het vliegtuig naar huis (tenminste, als het Spaanse grondpersoneel op de luchthaven niet alsnog roet in het eten gooit), anderen gaan met een internationale bus de lange nacht in ...

Geef ze een warm welkom. Ze verdienen het. Stuk voor stuk.

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page