top of page

Semana Santa


De Goede Week. In Spanje niet zomaar een week, maar eentje die er bovenuit steekt. Een beetje zoals een Trao Classic week. Maar dan anders. En toch ook weer niet.

Gisteren leek eerder een grijze i.p.v. Witte Donderdag. Niet alleen ontkleurden grijze regensluiers het decor, onze duo's tekenden simultaan voor een dip. Oh jawel, de programma's werden netjes afgewerkt. Er werd gewandeld, er waren stadsopdrachten en er was een duidelijk niet-vrijblijvende sessie Rots & Water. Maar de hemel was zwaar bewolkt. En de aansluitende coaching gesprekken zetten de sluizen open ...

Niet eens zo verrassend. La Trao Classic kent nu eenmaal een zekere wetmatigheid. Niet vanuit een theoretisch beginsel, maar vanuit de praktijk van de voorbije edities : elk duo gaat in de loop van de week door een dip. Soms traag sluimerend groeiend naar een climax, soms verrassend plots-kort-explosief. Maar gelukkig steeds met gewaarborgd herstel.

Vandaag schijnt opnieuw de zon. Alles krijgt weer kleur. Wat gisteren nog somber leek, draagt vandaag alweer de belofte in zich van beterschap. De duo's zijn op pad. Wandelend, liftend. Maar vooral : met elkaar.

Een goede dag. Een Goede Vrijdag.

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page