top of page

Hallo, met wie ?


Bij wie moeten we aankloppen waarvoor ? Twee antwoorden gekregen op je vraag via mail of slechter nog ... helemaal geen antwoord gekregen ? Tja, communicatiekanalen in organisaties en teams, hoe klein ook, zijn niet altijd even duidelijk. Maar op La Trao heerst voortaan éénduidigheid ...

Voor aanmeldingen, info , vragen en praktische regelingen omtrent :

- La Trao CLASSIC, La Trao XTRA en La Trao BUSINESS klopt men aan bij Paul, - La Trao JUNIOR en La Trao KET wendt men zich tot Bart.

En dit zowel voor interne afdelingen als externe diensten.

Het gaat hier enkel om zogenaamde aanspreekpunten, met als bedoeling om de communicatie functioneler te organiseren. Het spreekt voor zich dat er verder overleg en afstemming is tussen ons beiden, zowel voor wat betreft de samenstelling van de betreffende programma's als voor de verdere inhoudelijke uitbouw van de dienst.

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page