top of page

La Trao Junior'19 komt eraan ...


De koning is dood. Leve de koning ! De koffers zijn amper uitgepakt van La Trao Classic en we kijken alweer halsreikend uit naar La Trao Junior. Over amper een negental weken is het immers al zover ...

La Trao Junior, de formule voor gezinnen met lagere schoolkinderen, vindt dit jaar voor het eerst plaats tijdens de eerste week van de grote vakantie. Gezinnen die gedurende een midweek samen op stap willen, om via opdrachten op maat en een dagelijks coachinggesprek de relaties binnen hun gezin te versterken, zijn uitgenodigd. Enige voorwaarde is dat er een vorm van hulpverlening betrokken is op het gezin.

Infomomenten op dinsdag 30/04 en woensdag 29/05, telkens om 18u in zaal de Jungle, Binnenhof 2 - tweede verdieping, Hoogstraat 98, Roeselare.

Kandidaat-gezinnen, al dan niet vergezeld van hun hulpverlener, zijn van harte welkom. Graag vooraf een seintje. Op eenvoudig verzoek kan er ook op verplaatsing een infomoment worden georganiseerd voor collega's en/of cliënten.

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page