top of page

Onrustwekkende verdwijning ?


De aandachtige volger van onze site zal het misschien hebben gemerkt : de pagina van de stagiair(e) is verdwenen ! Een motie van wantrouwen t.a.v. het onderwijs ? Een elitaire reflex ? Een doorslagje van een naïeve sluit-de-grenzen politiek ? Niks van dit alles ...

We stellen vast dat een stagiair vinden voor onze werking niet vanzelfsprekend is. Hulpverleners in spé willen natuurlijk graag hulp verlenen. En hoe kan dit nu makkelijker dan door via rechtstreeks contact met cliënten. Op La Trao werken we vooral onrechtstreeks met cliënten. Bovendien blijkt een portie ervaring binnen de hulpverlening onontbeerlijk bij het opstellen van ervaringsgerichte programma's, wil men maatwerk bieden dat nauw aansluit bij de doelstellingen van de deelnemer(s).

Daarom zijn we op zoek naar één of meerder vrijwilligers die hun ervaring in de hulpverlening willen aanspreken in de praktische uitbouw van onze programma's. Dit kunnen zowel interne als externe collega's zijn. Mensen die bijvoorbeeld niet fulltime werken, die in het verleden in de hulpverlening actief waren, enz..

Interesse ? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij kijken er naar uit om kennis te maken.

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page