top of page

Bij onze Oost-Vlaamse buren


Het is nog altijd even wennen aan de nieuwe plaats op de kalender. Maar bij deze : La Trao Junior 2019 ging vandaag van start ! Met mooi weer. Uiteraard.

Alle wegen vertrekken uit Kortrijk. Vandaag toch. En voor onze gezinnen, althans. Met een tijdsverschil van twee uur vertrokken ze alle vier met de trein richting Vlaamse Ardennen, meer bepaald naar de driehoek Oudenaarde-Ronse-Geraardsbergen, al dan niet met tussenstop.

De komende dagen vormt dit glooiende landschap het decor voor gezinsopdrachten & coaching gesprekken. Een omgeving die er zich uitstekend toe leent om zich dicht bij de natuur te weten. En dicht bij elkaar. Dat spreekt voor zich. Want daar gaat het tenslotte om.

Aan alle deelnemers : een fijne en onvergetelijke Trao gewenst.

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page