top of page

Gewijd water ?


Mocht het u zijn ontgaan : het is zomer ! En warm, meer bepaald. Dit gegeven, gecombineerd met veel tjoalen en zaken die bijwijlen anders lopen dan verwacht, kan voor aardig wat stress zorgen. Zowel bij kinderen als bij ouders. La Trao Junior 2019, een snapshot van dag 1.

Aan motivatie voorwaar geen gebrek : ze zouden ervoor gaan ! Want het gezin was er helemaal klaar voor om de uitdaging aan te gaan. Op zoek naar gezamenlijk avontuur en bij uitbreiding meer verbondenheid.

De ingrediënten van een stevig potje avontuur zijn evenwel ook : spanning, aangename en minder aangename verrassingen, onzekerheid omtrent de afloop, enz.

Verkeerd lopen, niet onmiddellijk vinden wat men zoekt, zich moeten haasten, minder luxe aantreffen dan verwacht, niet iedereen op hetzelfde spoor, onverwachte openingsuren van de winkel, enz. Het zat allemaal in de mix tijdens de eerste uren van de Junior 2019. En de temperatuur steeg zienderogen.

Gelukkig was er … water. Niet met bakken uit de hemel zoals wel meer gebeurt in onze contreien, maar in de vorm van een waterplas van zowat 60 ha. Na een aarzelende start koos het gezin het wijde sop om een klein uurtje later terug aan te meren : kletsnat, grappend & grollend, ontspannen. Helemaal klaar voor een eerste coaching gesprek. En dat was nog niet eens gewijd water ...

Ongetwijfeld : La Trao Junior 2019 is vertrokken !

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page