top of page

Heuvels & dalen


Samen op stap in een nieuwe omgeving. De Vlaamse Ardennen als kader voor verwondering, uitdaging en verheldering. De hoogtes en laagtes inspireren en beproeven de gezinnen, de kuiten gespannen, een rollercoaster aan emoties, een lach een traan en steeds weer de veerkracht om door te gaan.

Dalen spreken plots een waaier van talenten aan die onopgemerkt in een klein hoekje verscholen bleken te wachten op een uitnodiging; een begrijpende blik van een metgezel, de moed om er samen tegenaan te gaan. Een glimlach op het gezicht van ouder - kind, blij en trots, genietend van van de ervaring. Knopen en knooppunten worden ontward maar evenzeer blijkt men de juiste versnelling soms nog te zoeken om met nog meer nuance de tocht verder te zetten.

Dag twee van La Trao Junior zit er op, de deelnemers, coaches en crew dragen elk al heel wat verhalen mee in hun rugzak en bovenal wordt het verlangen naar nieuwe wegen (en af en toe wat rust) er alleen maar groter op.

Ondanks het mooie weer en de felle zon, petje af!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page