top of page

Met zicht op zee


De verwachtingen m.b.t. de overnachting waren hooggespannen. Het bleek een bedje van stro te zijn ... Noeste arbeid op de boerderij, ploeteren in 'den hof'. Niet steeds even fijn, maar ze doen het wel. En ze doen het samen.

Ze gaan hun doelen niet uit de weg en botsen ook hier op de harde realiteit van het leven. Maar niemand geeft op. Ze blijven zoeken naar nieuwe energie en vooral naar elkaar. Er wordt rekening gehouden met elkaar in hoe ze zijn en wat ze kunnen. Mama biedt de kinderen ruimte en tijd en zo ontdekken ze hoe leuk ze het samen kunnen hebben.

Ze kregen mee om samen vooral te genieten, wat ze vannacht gegarandeerd zullen doen, daar in hun luxe safaritent midden het groen. Er is zelfs een kleine zee op het domein aanwezig. Precies wat ze nodig hadden, want laat dit nu net hun gezamenlijke droom zijn : samen eens naar zee gaan ...

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page