top of page

Padvinders


Een moeder met zoon en dochter samen op stap met een mooi droombeeld : straks samen terug onder één en hetzelfde dak wonen ! Vastberaden om hiervoor te gaan. Letterlijk en figuurlijk het pad bewandelen.

Wel met angst : wat als de weg te steil wordt en mijn kinderen niet meer mee willen ? Soms wordt het pad ook heel smal en belemmeren netels de weg. Even is men de weg zelfs kwijt. Moeder ziet haar zoon initiatief en verantwoordelijkheid opnemen. Samen zetten ze door !

Slapen in onvoorziene omstandigheden. Vermoeidheid slaat toe en negatieve emoties steken de kop op. Oefenen in zelfbeheersing en vertrouwen dat het goed komt met de kinderen. Op dertien jaar oefenen in het zoeken naar woorden om te vertellen wat je niet leuk vindt. Ontdekken dat je dit wel kan !

Elkaar leren kennen op nieuwe manieren. Elkaar toewensen waar je nog beter kan in worden. Mama je mag meer grenzen stellen…. (Oude) talenten (her) ontdekken. Gedachten van lange tijd geleden in vraag stellen of die nog wel juist zijn. Steeds meer goesting krijgen voor de toekomst...

Bedankt beste deelnemers dat ik jullie coach mag zijn !

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page