top of page

Een verhaal met open eind


'Elkaar terugvinden', 'de goede dingen in elkaar weer kunnen zien', 'vernieuwde energie halen uit het samen op weg zijn' en 'er als gezin weer sterker voor staan'. Geef toe, het kon tellen als doelstellingen van het gezin bij het intekenen op La Trao Junior.

De doe-opdrachten deze week sluiten aan bij hun doelen, bij wat ze graag doen en nodigen hen uit om te groeien : ze helpen mee op een boerderij, doen een fotozoektocht, maakten hun eigen parfum, slapen in een gastgezin, gaan zwemmen in 'de zee', zorgen voor dieren, voetballen samen, enz.

Mama haalt haar energie uit het plukken van aardbeien, vindt er haar rust terug en kan opnieuw genieten. De oudste zoon vindt helemaal zijn ding in het verzorgen van dieren. 'Dieren begrijpen mij en ik hen'. De jongste huppelt er door. Hij wil voor zijn mama zorgen, terwijl hij heel speels duidelijk maakt wat hij graag wil. Ook de partner van mama zoekt zijn weg in het voor hem nieuwe concept van wat een gezin met kinderen kan betekenen.

Ze leggen een hobbelige parcours af, maar het is prachtig om zien hoe ze hun pad belopen in het dichter naar elkaar groeien. Tijdens de coaching gesprekken reiken we hen een helpende hand. Hopelijk slagen ze er straks in om ook thuis hun verhaal verder te schrijven.

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page