top of page

Naar huis !


La Trao Junior 2019 zit erop ! Na vijf dagen van fysieke uitdagingen, (on)verwachte opdrachten en intensief samenleven, is iedereen veilig en wel terug thuis. Voor sommigen mocht het iets langer zijn, anderen waren dan weer heel blij zich opnieuw in het bekende te kunnen begeven.

Deze morgen zaten ze nog mooi verspreid : een safaritent in Geraardsbergen, een kleine chalet in Schorisse, een trekkershut in Ruien en een Air bnb in Oudenaarde. Sommigen kregen deze morgen nog een laatste opdracht voorgeschoteld, maar uiteindelijk passeerde elk gezin via het station van Oudenaarde om daar voor een laatste keer de trein te nemen naar huis.

In de komende weken wacht een transfergesprek met de crew & coach van La Trao en de begeleid(st)er van de begeleidende dienst. Tijdens dit gesprek ligt de focus op wat het gezin uit de voorbije week kan meenemen naar de dagdagelijkse thuissituatie. Eind augustus is er dan per gezin een evaluatiegesprek over hoe zij La Trao Junior organisatorisch hebben beleefd (opdrachten, accomodatie, budget, enz.). Begin volgend jaar is er tenslotte een reünie, waarop deelnemers kunnen kennismaken met lotgenoten van de Junior, Classic, Xtra en de korte ervaringstrajecten.

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page